Despre noi

Cine suntem si ce facem

Escapada Rent este o companie de închirieri auto din Arad, România, care își propune să ofere clienților săi o experiență plăcută și confortabilă în timpul călătoriei lor. Cu o gamă largă de mașini disponibile pentru închiriere, Escapada Rent își propune să ofere soluții personalizate pentru toate nevoile și bugetele clienților săi.

Fie că ai nevoie de o mașină pentru o călătorie de afaceri sau pentru o excursie în afara orașului, Escapada Rent are o varietate de opțiuni disponibile pentru tine. De la mașini compacte și economice, la mașini de familie și SUV-uri, Escapada Rent se asigură că ai la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți satisface nevoile de călătorie.

În plus, Escapada Rent se mândrește cu servicii de înaltă calitate și cu un personal prietenos și profesionist, care este întotdeauna dispus să ajute clienții săi. Fie că ai nevoie de ajutor pentru a alege mașina potrivită sau pentru a găsi cel mai bun traseu pentru călătoria ta, echipa de la Escapada Rent este întotdeauna la dispoziția ta.

Închirierea unei mașini de la Escapada Rent este o alegere inteligentă pentru oricine dorește să călătorească în siguranță și cu confort în Arad și în împrejurimi. Cu tarife accesibile și o gamă variată de mașini, Escapada Rent este alegerea ideală pentru călătorii de afaceri, turiști sau oricine dorește să se bucure de libertatea oferită de o mașină închiriată.

1. Misiune

Misiunea noastra este sa oferim cea mai buna experienta pentru clientii nostri

2. Obiective

Inca de la inceput, obiectivul nostru a fost sa fim prima alegere cand vine vorba de nevoia clientilor pentru inchirieri auto.

3. Echipa

De-a lungul timpului, ne-am inconjurat de colegi competenti, pregatiti si entuziasti.