Prezenta noastra de peste 11 ani pe piata din Romania confera garantia unei alegeri bune, testul timpului facandu-ne an de an mai buni si mai atenti la nevoile clientilor nostri. Echipa noastra cauta in permanenta sa-ti satisfaca gusturile si doleantele pentru a reveni cu placere cand nevoia ta o cere!

Siguranta, confortul si garantia celui mai bun pret sunt primordiale pentru noi! De aceea Escapada iti pune la dispozitie masini fiabile, frecvent verificate tehnic pentru a oferi o calatorie cat mai placuta. Garantia celui mai bun pret am dobandit-o prin diversificarea flotei noastre cu masini noi si de uzura medie, deoarece ne dorim ca cerintele si nevoile tale sa fie intotdeauna satisfacute. Aceasta flota diversificata ne permite sa venim atat in intampinarea clientilor care pun pe primul loc pretul cat si a celor care isi doresc sa calatoreasca la bordul masinilor de ultima generatie. Pentru situatii speciale cand nu cunosti orasul sau vrei doar sa te relaxezi, poti beneficia de prezenta unui sofer care iti va sta la dispozitie pe tot parcursul inchirierii autovehiculului sau atunci cand ai nevoie sa fii asistat la preluarea si predarea autoturismului intr-un aeroport. Indiferent de nevoia ta, la noi gasesti o mare varietate de autoturisme: de la cele de capacitate mica, economice si usor manevrabile in oras pana la autoturisme spatioase cu care sa te deconectezi inca de la inceputul vacantei tale , de la microbuse de persoane unde-ti poti urca prieteni pentru o ESCAPADA la mare pana la autoturisme cabrio cu care te poti plimba in bataia vantului, de la autoutlilitare care te pot ajuta sa-ti transporti marfa rapid si sigur pana la remorci speciale care-ti permit transportarea masinilor avariate si nu numai. Mai mult, in situatii de urgenta poti apela la serviciile noastre de tractari auto, iar noi vom raspunde cu promptitudine nevoilor tale.

Desigur, nu in ultimul rand, poti alege sa te delectezi cu una dintre cele mai elegante masini de lux atunci cand simti nevoia unei ESCAPADE.

Alege Escapada si te vei bucura de o experienta inedita, placuta si sigura!